Yksityisyys ja evästeet

På den här sidan beskrivs hur Viikkonumero.fi använder kakor och hanterar personuppgifter.

En kaka är en datafil som sparas i din webbläsare och som gör att Viikkonumero.fi och leverantörerna av tredje parts-tjänsterna som erbjuds på webbplatsen (se nedan) kan känna igen din dator över olika webbplatser och besök.

Kakor används på nästan alla webbplatser. Alla webbplatser i EU som använder kakor ska enligt lag informera användarna om användningen av kakor i ett dokument som detta.

Du kan ta bort kakor som sparats på din dator när du vill. Läs hur du tar bort kakor.

Viikkonumero.fi använder kakor för att spara dina inställningar. Dessutom har webbplatsen flera tjänster från tredje part som också använder kakor:

Google AdSense
Den här tjänsten tillhandahålls av Google för att visa annonser på utvalda sidor. Kakor används för att hantera annonseringen. Dessutom sparas information om användarens intressen och demografi utifrån vad de läst om på webbplatsen och på andra webbplatser. Informationen används för att visa annonser som är relevanta för enskilda användare. Läs mer om hur Google hanterar insamlade data. Viikkonumero.fi har inte tillgång till den här insamlade informationen. Om du inte vill ha annonser på vår webbplats utifrån dina intressen och demografi kan du tacka nej på den här sidan.

Inga personuppgifter samlas in eller hanteras på Viikkonumero.fi. Viikkonumero.fi har inte tillgång till de personuppgifter som hanteras av tredje part enligt ovan.

Viikkonumero.fi publiceras av:

Christian Schmidt
Østerbrogade 35, 1. tv
2100 København Ø
Tanska
+45 28 21 16 18

Riktlinjerna på den här sidan kommer att uppdateras om något ändras kring användningen av kakor eller hanteringen av personuppgifter. Riktlinjerna uppdaterades senast 22 december 2013.

Etusivu